Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: romantics
Категория: Тя и той
Прочетен: 287396
Постинги: 63
Коментари: 163
Гласове: 579
Постинг
07.08.2009 15:19 - Най-неромантичните подаръци за жена?
Автор: romantics Категория: Тя и той   
Прочетен: 3905 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.06.2014 17:27


  Жените обожават подаръците. Не е тайна, че всеки път когато наближи празник, дамите очакват от половинките си нещо специално.  Избирането на подаръци не е лесна работа, но трябва да бъде свършена. Все пак кой не иска да си направи половинката си щастлива? 

Дрехи Дрехите определено не са романтични. Освен ако не сте сигурен в размера и предпочитанията на дамата, зачеркнете всякакъв вид дрехи от списъците с възможни подаръци. Ако не го направите рискувате да купите нещо което тя, може би, няма да хареса. Жените са независими натури що се отнася до стил, те обичат да имат избора да решават как да изглеждат и да се обличат. Съответно, предпочитат сами да купуват дрехите си.  Изключение: Съществува и друг вариант, да закупите дреха, която сте сигурни, че тя иска. Все пак, внимавайте, много често се случва жените да се захласнат по дрехите изложени на секциите и манекените, но когато ги премерят не им харесва как им стоят. Например, ако дамата си е харесала някоя приказна рокля - играйте на сигурно, пратете я да я премери, за да сте сигурни че ще й пасне и ще й стои добре. В случая, ако след като я е пробвала, тя все още иска роклята, ето ви идеалния подарък.

Козметика Шампоани, сапуни, лосиони и т.н... Не са най-хитрата идея. Напротив, козметиката като подарък предизвиква противоречиви чувства у жените. Фактът, че ако има нужда, жената може да си купи тези неща всеки ден в супермаркета или кварталното магазинче, прави този тип подаръци безполезни и безцелни. Повечето жени гледат на козметичния тип подарък като на отбиване на номера, подчертан с липса на желание и креативност. Замислете се. Какво разбира тя като намек, когато й подарите шампоан за накъсани краища или против пърхот? А представете си какво ще се случи, ако й вземете крем за бръчки, лосион за целулит или терапия за кожни проблеми... Изключения: И при козметиката си има изключения. Няма нищо по-приятно от това да получиш като подарък любим парфюм. Разбира се, и тук трябва да се съобразите с вкусовите предпочитания на дамата. Жените се впечатляват от мъже, които ги разбират и знаят какво харесват. Например, ако тя предпочита по-нежните и сладникави аромати, при избора на нов парфюм трябва да избягвате по-тежките и силни ориенталски аромати. Въпрос на предпочитания. 
Домакински уреди Не е нужно да намеквате на жените, че мястото им е в кухнята. Дори да не го правите умишлено, домакинските уреди носят точно такова послание. Не е лошо да купите нов миксер или пералня за къщата/апартамента, но не е нужно покъщнината да е специалният подарък за половинката ви.  Изключения: Ако все пак тя има нужда от нещо за дома и сте сигурни, че няма да се издъните с такъв подарък, може да рискувате. Например, ако толкова време ви е мрънкала, че  не иска да си вари кафето, а ще й е много по-удобно да има кафемашина, тогава със сигурност ще бъде доволна, въпреки че в този тип подаръци напълно липсва фактора романтика.  

Така че правете си сметка! Избирайте внимателно!                               
image УСПЕХ!!!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031